• New
Parar taula. Menjar, país i cultura / S'attabler. Manger, pays et culture / 19-20
search
  • Parar taula. Menjar, país i cultura / S'attabler. Manger, pays et culture / 19-20

Parar taula. Menjar, país i cultura / S'attabler. Manger, pays et culture / 19-20

€15.00
Tax excluded

REVISTA MIRMANDA NÚMERO 19-20 / 2024-2025 

128 pages / catalan

Quantity
In Stock

PART I - EL MENJAR DE CADA DIA

LLUÍS DAGUES

Preneu i mengeu-ne tots

SERGI YANES

L’excusa de fer un arròs

 ROBERTO R. NASIMBERA

Amb les aromes de la tarda

 

PART II - LA CULTURA DE TAULA

ERNEST ABENTÍN

Lluitarem a les fondes

ENRIC PUJOL

Cuina i política

ANTONI MADUEÑO RANCHAL

Els trobadors i el vi

SÍLVIA SUBIRÓS

La cuina dels homes

 

PART III - LA MEMÒRIA DEL PALADAR: ESPAIS ÍNTIMS I PÚBLICS

JOSEP MARIA PINTO

La cuina paleolítica

GEOFFROY LOURDOU RIBOT

Més que un plat

 SALVADOR GARCIA-ARBÓS

Fotografia de paisatge i gastronomia contemporània: Montjoi i el Món

XARLI XANXO

Un país que té gana de fam

 

PART IV - VÀRIA

ANTONI ABAT I NINET

La perifèria com a element indefugible de l’imaginari col·lectiu dels Països Catalans

CARLOS CÁRDENAS

La presa de consciència del nord i el sud de la catalanitat dins les propostes pancatalanistes

Resums / Résumés / Abstracts

Fotografies: Francesc Guillamet

978-2-95660098-5-8
25 Items

You might also like