- New
REVISTA MIRMANDA NÚMERO 19-20 / 2024-2025
128 pages / catalan
PART I - EL MENJAR DE CADA DIA
LLUÍS DAGUES
Preneu i mengeu-ne tots
SERGI YANES
L’excusa de fer un arròs
ROBERTO R. NASIMBERA
Amb les aromes de la tarda
PART II - LA CULTURA DE TAULA
ERNEST ABENTÍN
Lluitarem a les fondes
ENRIC PUJOL
Cuina i política
ANTONI MADUEÑO RANCHAL
Els trobadors i el vi
SÍLVIA SUBIRÓS
La cuina dels homes
PART III - LA MEMÒRIA DEL PALADAR: ESPAIS ÍNTIMS I PÚBLICS
JOSEP MARIA PINTO
La cuina paleolítica
GEOFFROY LOURDOU RIBOT
Més que un plat
SALVADOR GARCIA-ARBÓS
Fotografia de paisatge i gastronomia contemporània: Montjoi i el Món
XARLI XANXO
Un país que té gana de fam
PART IV - VÀRIA
ANTONI ABAT I NINET
La perifèria com a element indefugible de l’imaginari col·lectiu dels Països Catalans
CARLOS CÁRDENAS
La presa de consciència del nord i el sud de la catalanitat dins les propostes pancatalanistes
Resums / Résumés / Abstracts
Fotografies: Francesc Guillamet
You might also like